OVER ONS

Bij CAIE kijken we verder dan de schijnbare ICT-problemen en zien we uitdagende kansen voor innovatie.

Met een gedegen geschiedenis die diep geworteld is in de ICT-sector, richten we ons bij CAIE op de voortdurende ontwikkeling van talent, het bevorderen van naadloze samenwerking, het delen van diepgaande kennis en het realiseren van meetbare en tastbare resultaten. Ons onwrikbare doel is om op snelle en kostenefficiënte wijze op maat gemaakte oplossingen te bieden die nauwkeurig inspelen op de unieke behoeften van onze gewaardeerde klanten.

Wij zijn ervan overtuigd dat ware vooruitgang meetbaar is, en daarom houden we vast aan een sterke toewijding aan excellentie in alles wat we ondernemen. Ons voortdurende streven naar innovatie maakt ons tot uw betrouwbare partner in de complexe wereld van informatietechnologie.

In ons streven naar uitmuntendheid weerklinken kernwaarden zoals integriteit, transparantie en betrouwbaarheid. Bij CAIE bouwen we duurzame relaties op met onze klanten, gestoeld op een fundament van vertrouwen en wederzijds begrip. Samen werken we aan het overwinnen van de uitdagingen van de moderne ICT-sfeer en het ten volle benutten van de mogelijkheden voor groei en succes.

Met CAIE als uw bekwame partner kunt u rekenen op een ervaren team dat zich inzet om u te ondersteunen bij het verwezenlijken van uw ICT-doelen. We kijken er naar uit om samen met u de toekomst van innovatie en technologische vooruitgang vorm te geven.

We zijn trots op ons werk

Bij CAIE voelen we ons buitengewoon vereerd door de resultaten van ons werk. We zijn trots op de tastbare successen die we behalen en op de positieve impact die we hebben op de organisaties die we ondersteunen. Onze toewijding aan excellentie en innovatie blijft de drijvende kracht achter al onze inspanningen.

Elke prestatie, groot of klein, bevestigt onze passie voor wat we doen en versterkt ons geloof in de kracht van technologie om positieve verandering te bewerkstelligen. We streven ernaar om voortdurend voorop te lopen in ons vakgebied, met als doel om voordurend waarde toe te voegen voor onze gewaardeerde klanten.

Het vertrouwen dat onze klanten in ons stellen, stimuleert ons om te blijven excelleren en te blijven innoveren. We blijven vol overgave werken aan het bereiken van meer mijlpalen en het leveren van oplossingen die aan de hoogste normen voldoen. Bij CAIE vormt onze trots op ons werk de drijvende kracht achter onze voortdurende streven naar excellentie.

CAIE
De posten 598
7544 LX Enschede
KVK-nummer: 83195548
BTW-nummer: NL862764488B01

Openingstijden
maandag t/m vrijdag
8:30 – 17:00 uur

Algemeen
E-mailadres: info@caie.nl
Telefoonnummer: 053-8517135

Servicedesk
E-mailadres: servicedesk@caie.nl
Telefoonnummer: 053-8517135

Administratie
E-mailadres: administratie@caie.nl
Telefoonnummer: 053-8517135

Verkoop
E-mailadres: sales@caie.nl
Telefoonnummer: 053-8517135

nl_NLNederlands